Флорални рокли

За ярки дрехи, разбира се, се нуждаете от ярки аксесоари. Изберете лакирани торбички с модерни цветове.

Ярка чанта
За да се обличате стилно и модерно, трябва да знаете всичко за новите стилове, които се появиха наскоро и в нашия регион:
Първият е стилът на Дивия Запад.

Той включва различни шапки, къси панталони, ботуши „каубой“. Този стил също се характеризира с деним дрехи и цветни ризи.

Стил Див Запад
Вторият е стил SWAG, който дойде при нас от Америка.

За някои може да изглежда просто луд, но е модерен. Това включва неща с нитове, тръни.

Специална особеност на стила е оцветената коса. Последователите на стил SWAG оцветяват краищата на косата в розови, сини и дори зелени цветове.

Прическа в стила на SWAG

В специална чест са също различни ризи, пуловери, жилетки с големи размери, често мъжки. Що се отнася до обувките, тогава има модерно да се носят Nike Air маратонки и високи токчета или дебели високи токчета, украсени с шипове, нитове, или просто ярки цветове. С този стил трябва да внимавате да изглеждате стилно и модерно, а не предизвикателство.

Стил SWAG в дрехите

И, разбира се, има и друг малък, но приятен момент: след като изразходите одит в гардероба си, за да се разбере, че не ви устройва, не се колебайте да изхвърлите тези неща или как да се действа разумно мнозина, да ги продават! Това е допълнителен източник на средства за нови стилни дрехи.

И кога ще бъде изпълнена всички стъпки, за да откриете и да променят стила, просто отидете до огледалото и за себе си нов облик: красива, млада, свежа и така привлекателна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *