Как да изберем тениска за мъж?

Ние продължаваме да говорим за такъв незаменим елемент на гардероба, като мъжки тениски. Първата част сте научили, какви са видовете тениски и модни стилове, избор на цвят подходящ за вашия любим чифт дънки, и облечен с тениска материала, от който тя ще бъде приятен и удобен.
Но това все още е далеч от всички въпроси, които трябва да бъдат обхванати, когато отивате в магазина, когато отговаряте на въпроса как да избирате мъжката тениска правилно и с печалба! По-специално, все още не сме говорили за размера. И това е много важен аспект. Избирането на тениска за тънък или дебел мъж не е толкова лесно. Но ние ще ви помогнем.

Друг важен момент е цената. Мислим си, че мнозина няма да имат нищо против да закупят модерна мъжка фланелка скъпо. Въпреки това, тениската не е толкова трайно облекло като костюм или козина, за да похарчи значителна част от бюджета й.
Но, от друга страна, купуването на тениска за, която ще се разпръсне на шевовете след няколко пране, също не е много приятна. Важно е да се намери разумен компромис при вземането на решение как да се избере мъжка тениска, за да се намери оптимално съотношение цена-качество. Как да направите това?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *