Какво съвпада със син цвят в дрехите

Син цвят, подобно на зеления универсален цвят. При студени типове лице, тя ще се комбинира според принципа на приликата и с топло, според принципа на контраста, като най-студения цвят на всички.

Синът има уникална способност да придаде на студа всяка сянка, която го прилепва. Независимо от това и в него е възможно да се разпределят тонове, които излъчват слаба, почти нематериална топлина. Heat blue ще добави цветовете на спектъра, като жълто и май зелено.
Как да определите дали това е вашият цвят или не ви ли „отива“?

Забравете за времето на това, което е вашият цветен модел и какво препоръчват модните списания. Появата на всеки човек е индивидуална и не винаги се вписва в предварително дефинирани типове и категории. Необходимо е само голямо огледало, малко свободно време и прозорец, придаващ съвсем естествен цвят на дневната светлина.

Провеждайте одит на гардеробите, събирайте всичко, което е там, цветът, който ви интересува, и сенките близо до него, ярки и тъмни, ярки и избледнели. Blue и небесносиньо, тюркоаз и лавандула, метличина и Celadon, не забравяйте да вземете лилаво и лилаво, носят огледало пердета и покривки за маса, хавлиени кърпи и одеала, ако сте заинтересувани от цвят или много сходни цветове. Прикрепете тъканта към лицето, покрийте я и погледнете в огледалото, дали да ви изпратим тази версия на синьо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *