Мода за мъже, проведена

С възрастта вкусът на представителите на силната половина на човечеството се променя, житейският опит и постиженията правят гардероба на възрастния човек задържан. До 50-годишна възраст къщата е построена, дървото е засадено и децата са станали независими. На тази възраст има време за хоби и пътуване.

В този период на живот мъжете започват да наблюдават отблизо външния си вид, посещават фитнес зали и салони за красота. Мъжкият гардероб включва качествени, разнообразни бизнеси и ежедневно облекло. Модата на 50-годишните мъже през 2018 г. носи някои свежи бележки за всекидневния и бизнес образ.

Модни дизайнери предлагат на своите клиенти ризи в класически стил, но украсени с брошки и златни бродерии, якета в английски стил с петна по лактите на велур и бродерия и разбира се, дънки.
За 50-годишните представители на по-силния пол трябва да бъде чифт син класически джинси. Пуловери, жилетки с геометрични мотиви ще се затоплят през пролетта и ще добавят няколко топки към кутията за стилове.
Пелерините също са елемент от вечните класики. Те напълно допълват образа на задържания човек. Летните снимки показват наличието на удобни панталони, къси панталони, ризи с къси ръкави, сламени шапки и, разбира се, очила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *