Изберете дрехи здрави

Mums веднъж използвани конфекция детски дрехи у дома, закупен от естествени материали, защото това е нещо специфично шивашки всяко семейство. И, са написани на историята отдавна хората е известно в него, ето защо така е повече от една риза, това е история. Днес, обаче, липсата на време, родителите са принудени да купуват дрехи. И ако все още трябва да се купуват дрехи, за да се защитят срещу пластмаси и да изберете естествени материали като памук, лен, вълна, коприна.

Ето защо, родителите трябва да се пазят от някои магазини за дрехи и какво да изберем за здравето на децата си. Мода винаги има думата, нито за възрастни или за деца, но ние не трябва само да ги заблудят. Повечето марки останаха за съжаление само имена за качество, по-малко с най-висококачествени материали.
Защо се избегне синтетични материали

Но има и много здравословни алтернативи и да няма проблеми за бебета и детско облекло, за да намерят най-малките, които не влияят на кожата. Малко родители знаят, че опасните химикали са открити в повече дрехи за тялото на бебета и деца. Много от тях са направени от материал, комбинация от памук и полиестер. Те се третират с формалдехид и амоняк, за да омекне. Формалдехидът се счита от ЕС, канцерогенен клас 3 с астма е свързана с деца.

Удобство и особено липсата на време, ние сме склонни да купуват материали, които не се гладят, не трябва да се мисли за това, дали те са здрави за кожата. Повечето материали като полиестер без желязо, акрил, найлон, са сред най-опасните материали, защото диша не тялото и дишането пластмасов корпус и много други опасни химикали, не мога кожата.
Изберете дрехи, изработени от естествени материали за вашето дете

Дори дрехи пижами огнеустойчив тип, като за деца, би било за предпочитане да се избегне, доколкото е възможно. третира този вид облекло и ignifungati и излъчват формалдехид. Повече. Полиестер е антимон, канцероген, произведени направена за кожата, черния дроб и белите дробове. Изберете дрехи и блузи деца, памук, лен, коприна и органични материали, които не вредят на организма.

Синтетичните материали, дори и ако те го прости, водят химикали в тялото да се освободи, докато се появява в различни кожни проблеми. В допълнение, химически почистващи препарати са също фактор счита алерген на приема. То се взема под внимание и променя химически препарати и избора на природен чистач.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *