Оразмеряване на климатичната система

Без значение какъв тип система и да изберете, уверете се, че е правилно оразмерена. Повечето климатици са оценени в Btu / ч, но централни климатици и термопомпи могат да предоставят списък на тон капацитет на охлаждане.

Един тон съответства на 12 000 BTU / час. С климатици, устройства цена е много по-пропорционална на Groe да отоплителни централи. Не убеди продавач нека да си купите система . В допълнение към по-високата цена на система за , тя работи само за кратък период от време, на мотора от това, което се използва за увеличаване и намаляване на сегашната обща ефективност на устройството. Ако той работи само за кратко време, тя е също толкова добра работа изсушаване на въздуха (виж „Сушене“) не.

Намерете квалифициран климатик техник или енергия съветник за определяне . Нека оставим с климатик Продавач, прости правила на палеца, но настоява за по-основните цели на анализа, включително местна информация за климата и изчисления на топлинните печалби през прозорци и стени. Настояват за „J ACCA Manual“ Изчисляване на натоварване на съоръженията на Groe а не Преоразмеряване относителна ermoglichen изчисляване на натоварване.

Изчакайте системата от Groe, докато не са взети мерки за намаляване на вашия , както е описано на първата страница на тази секция. Уверете Schutzbemuhungen да бъдат взети предвид, когато техникът е да разбера колко голям система, което трябва.

С термопомпи, правилното оразмеряване може да бъде особено трудно, тъй като същата единица се използва както за отопление и кладенци. A Warm помпа за отоплителни товари, измерени в студен климат е значително над оразмерени, когато става въпрос за Кул, и термопомпа за оразмерена в топъл климат, ще са склонни да бъдат над оразмерени, когато става въпрос за отопление. Ако товарът отопление е от, препоръча някои термопомпа Верка банки на оразмеряването на термопомпата за кладенци и след това ДОСТАТЪЧНО електрозахранване устойчивост на топлина, за да компенсира разликата през зимата. В такава ситуация, като цяло е по-голям смисъл за Groe да предостави на термопомпата всички отоплителни нужди на средните зимни условия, дори ако тя е groere и малко по-скъп модел означава. В тази ситуация, е 2-степенен или модулиране на компресора може да бъде ценна инвестиция. Един добър термопомпа техник трябва да бъде в състояние да осигури най-добрият компромис между
Посещение на Консорциума за енергийна ефективност (CEE) уебсайт (връзка е външен), за да научите повече за техните препоръки или за достъп до директорията на сертифицирани централната климатици и термопомпи. Можете да ограничите търсенето, като се посочва Groe „CEE животно“ и т.н.

За да се определят най-ефективните параметри на вътрешния въздух звена и ENERGY STAR квалифицирани централната , отидете на уеб сайта на Energy Star (връзка е външен) и погледнете под продукти за „отопление и кладенци.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *